musiquetes per petits i grans

QUI SOM

El grup Fem Sonar Les Musiquetes pretén acostar els més petits al món de la música a partir del descobriment i el treball de les cançons catalanes que, al llarg dels anys, han fet cantar i parar l’orella als més menuts.

Això sí, vestides sempre amb les sonoritats més actuals.

L’equip:

Oriol Casas i Griera: Baterista i compositor de música electrònica. Graduat a l’Aula de Música Moderna de Barcelona. Ha format part de projectes com Pomada, Conxita, Mr. Sequah i Batzak. Actualment forma part de La Carrau i de Lluís Oliva i les Arbequines. També forma part de la companyia «l’Ou Ferrat» conjuntament amb en Ramon Roma i Werens.
A la banda de
Fem sonar les Musiquetes hi toca la bateria i porta també les programacions electròniques.

Núria Lozano: Acordionista i cantant. Ha estudiat Educació musical a l’Universitat Autònoma de Barcelona i el grau superior de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha estat membre del grup Les Violines, La Txaranga Revoltosa, Les noves dones de la bella cançó i Mr. Sequah. Actualment és component dels grups La Carrau, Betzuca, Fem Sonar Les Musiquetes i de la Companyia Roger Canals. Ha rebut el premi Joan Trayter a la millor producció pel disc Musiquetes per la Bressola (Premis Enderrock 2009).

Ramon Fernandez: Cantant i compositor. Ha format part de projectes com Kalaix i Rumba Medusa. Actualment lidera el projecte personal el Senyor Sequâh. És el cantant i conductor dels espectacles de Fem sonar les Musiquetes i en les cantates exerceix de locutor de Ràdio Allioli.

Arnau Berenguer: Guitarrista. Ha estudiat guitarra flamenca i guitarra moderna a l’Aula de Música Moderna de Barcelona. Ha format part de projectes com Andreu i els Rumberus i Rumba Medusa. Actualment forma part de La Carrau, el senyor Sequâh, Misèria & companyia i Fem Sonar Les Musiquetes.