musiquetes per petits i grans

Fem Sonar Les Musiquetes per la Bressola

Fem Sonar Les Musiquetes es forma l’any 2009 per dur en directe el disc “Musiquetes per la bressola» (PPF, 2008) en resposta a la demanda que aquest havia generat. L’espectacle es presenta en els festivals Cruïlla Mataró, el Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa.

El disc “Musiquetes per la bressola” neix d’un encàrrec de l’associació Amics de la Bressola per a divulgar la tasca de les escoles Bressola, que possibiliten l’ensenyament en català a la Catalunya Nord.

El projecte, dirigit per Marc Grau, Marc Serrats i Núria Lozano prenia com a base la música tradicional i popular dels territoris de parla catalana. Se’n van fer un total de 85.000 còpies que el van situar com el segon disc en català més distribuït de l’any 2008.

Entre els anys 2009 i 2011 la banda de Fem Sonar les Musiquetes ha recorregut els auditoris i els teatres de bona part del Principat a través del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals (ODA). L’acollida ha sigut magnífica i més de 25.000 espectadors han gaudit d’aquest concert.

L’espectacle a guanyat el Premi ARC de la música catalana 2010 al millor espectacle de Públic Familiar, i durant el 2010 i el 2011 ha format part de la gira Anem al teatre, promoguda per la Diputació de Barcelona.

Fragments de l’estrena de l’espectacle, al Teatre Monumental de Mataró dins el Festival Cruïlles, el juliol de 2009: